Svet-Stranek.cz
Rodinný dům u Peterků

Sportovní vyžití:Nové polesí

Sportovní vyžití

Cykloturistika - v letním období jezdí pravidelně cyklobus z východu Krkonoš až na západní část ( Malá Úpa - Harrachov )

Horská turistika - Malá Úpa je výchozím bodem pro horské tůry po Krkonoších. ( Pomezní Boudy - Sněžka, nejpohodlnější výstup na nejvyšší horu ČR)

Zimní sporty - ve středisku Malá Úpa se nachází několik lyžařských vleků. Lyžařský areál "U kostela" má tři vleky s 1000 m dlouhou sjezdovkou, které je v případě potřeby zasněžována umělým sněhem. Do areálu "U kostela" ze všech částí obce Malá Úpa sváží návštěvníky skibus.
Přímo u pensionu se nacházi nový lyžařský areál SKIMU, lyžařský vlek se sjezdovkou v délce 1000 m .dětský provázkový vlek a lyžařská škola

100 metrů od ubytování je v provozu pujčovna lyží a lyžařská škola s malým provázkovým vlekem. Vhodné hlavně pro děti.
Přes Malou Úpu vede také lyžařská běžecká magistrála. V obci jsou upravovány běžecké stopy, jak pro klasické tak i pro bruslařské styly běžeckého lyžování.


Od zimní sezony 2009 - 2010 je v provozu nový lyžařský vlek na Lesní hřeben areál SKIMU, přímo v centu H.M.Úpy. Náš pension se nachází přímo u dojezdu sjezdovky. ( viz poslední fotografie).




.